Svenskafrilansare marknadsplats: Bläddra – Köp – Klar
Få saker gjort med ett 3-stegs flöde: Bläddra – Köp – Klar
Svenskafrilansare hjälper användarna att snabbt hitta pålitliga säljare för att få saker gjorda med ett 3-stegs flöde: Bläddra – Köp – Klar

För att göra det utvecklade vi en konvertering-centrerad design för
Svenskafrilansare. På Svenskafrilansare har en användare båda rollerna som en köpare och en säljare.

  1. Bläddra: Uppmuntra interaktion
    Kärnvärdet på en servicemarknad är beroende av dess förmåga att matcha de personer som söker en tjänst med de mest lämpliga leverantörerna. Detta är det viktigaste flödet som Svenskafrilansare fokuserar på.

På Annonssidan kan köpare bläddra i annonssidan utan förvirring eftersom varje tjänst visas som ett block med välorganiserad information. Köpare kan vara medvetna om vilken tjänst som passar deras behov baserat på bild, beskrivning, betyg och status för varje enskild tjänst. Dessutom kan köparen också se de relaterade tjänster med hjälp av förskottsfiltret (efter kategori, etikett eller betyg) utan att ladda om webbplatsen.

  1. Smidig och klar inköp och leveransframsteg
    För att uppmuntra fler inköp kan köpare placera en beställning redan innan du skapar ett konto. Vi förstår också hur viktigt kommunikationen är i inköpsprocessen, för att hjälpa båda sidorna att tydligt förstå arbetsomfånget och stimulera resultaten.

Därför erbjuder Svenskafrilansare förutom att lägga till “order extra services” -funktionen ett kommunikationssystem som gör det möjligt för köpare och säljare att diskutera direkt och få meddelandet när de har nya meddelanden. Således kan de ständigt kommunicera tills den beställda tjänsten är färdig.

När en beställning har gjorts, med ett system för spårningsorder kan både köpare och säljare enkelt övervaka statusen för en tjänsten (Väntar, Aktiv, Sen, Levererad, Avslutad, Tvisterad eller Tvisterad). Varje status är nära kopplad till inköps- och betalningsflödena som vi kommer att klargöra mer nedan.

  1. Få saker gjorda på bästa sätt
    Svenskafrilansare syftar till att tillfredsställa både köpare och säljare och hålla dem längre på din webbplats eftersom vi förstår framgångsrika användarinteraktioner och transaktioner kommer att stimulera tillväxten på din webbplats.

När en säljare har avslutat sin tjänst och levererar till köparen kan köparen välja att acceptera arbetet och ändra statusen för Svenskafrilansare till Order Finished, då kan han skriva en recension för den säljaren. Om han inte är nöjd med jobbet, kan han skicka en tvistförfrågan till Svenskafrilansare admin team.

För köpare hjälper Svenskafrilansare dem enkelt att övervaka alla tjänster. Säljare kan ändra status för en tjänster(aktiv, paus eller arkiverad) baserat på hans schema. När en tjänst är pausad kommer den inte att vara tillgänglig för beställningar, så han kommer inte att bli överväldigad med arbetsbelastningen och kan också hålla sitt rykte.